Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Psikogelişim ve Farkındalık Kulübü Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Gezisi Gerçekleştirildi

Psikogelişim ve Farkındalık Kulüp etkinliği kapsamında 40 katılımcı ile Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Gezisi düzenlendi. Bu etkinliğin amacı, Yalova ilindeki hayvanların yaşam koşullarını gözlemlemek ve onlarla kısa süreli de olsa yardım edebilmekti. Yalova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tutuk tarafından etkinlik katılımcılarına Yalova ili Merkez sahilinde sokak hayvanları için yapılan etkinlikler hakkında bilgi verildi. Yapilan bilgilendirmeler esnasında katlımcılar tarafından sokak hayvanlarına mama dağıtımı yapıldı. Sonrasında, Engelsiz Kafe ziyareti gerçekleştirildi. Bu ziyarette, Yalova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tutuk'a kulübün amacı, vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler verildi ve Yalova Üniversitesi adına öğrencilerin istekleri sunuldu. Bu kısa sohbet sonrasında tahsis edilen araç ile Yalova Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Ziyaret esnasında veteriner hekim tarafından hayvanlar hakkında katılımcılara bilgi verildi ve katılımcıların soruları cevaplandı. Etkinliğin sonunda katılımcılar tarafından yeniden mama dağıtımı yapıldı. Gerçekleştirilen bu etkinlik, başta Yalova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tutuk olmak üzere katılımcılar tarafından takdir edildi.