DR. ÖĞR. ÜYESİ SİNEM BALTACI İLE ‘KENDİME! İYİ BAK’ SÖYLEŞİSİ

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Mediko-Sosyal Merkezi, üniversite gençlerinin iyilik halini ve ruh sağlığını güçlendirme çalışmaları kapsamında, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sinem Baltacı’nın konuşmacı olarak katıldığı, “Kendime! İyi Bak” isimli bir söyleşi gerçekleştirdi.
 
Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’ndeki 15 Temmuz Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşi, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, Psikoloji Bölümü Başkanı Hasan Kaplan, Mediko-Sosyal Merkezi Doktoru Metin Sabuncu, Mediko-Sosyal Merkezi Psikoloğu Çiğdem Karahan, Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat, Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Semra Baykır, Yalova İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Makbule Yıldız Özcan ve Birim Sorumlusu Raziye Kurt’un katılımı ile gerçekleşti. 
 
Seminerin ardından, Merkez Kantin önünde açılan Yeşilay, İl Sağlık Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Psikoloji Kulübü ve Müzik Kulübü stantlarında gerçekleştirilen etkinlikler incelendi.