Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

"Her Deprem Bir Afet Midir? Afet Sonrası Stres Tepkileri ile Başa Çıkma" Semineri

Yalova Üniversitesi Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Ezginur Çelik tarafından 28.02.2023 tarihinde saat 15:00'da "Her Deprem Bir Afet Midir? Afet Sonrası Stres Tepkileri ile Başa Çıkma" adlı seminer Zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir. Seminer; deprem, afet, travma ve stres kavramlarının tanıtılmasıyla başlamış ve afet sonrası stres tepkilerinin açıklanmasıyla devam etmiştir. Son olarak katılımcılara afet sonrası stres tepkileri ile başa çıkma stratejileri sunulmuştur. Seminer sonunda soru-cevap ve deneyim paylaşımı gerçekleştirilmiştir. Seminer bittikten sonra Google Form üzerinden oluşturulmuş "Her Deprem Bir Afet Midir? Afet Sonrası Stres Tepkileri ile Başa Çıkma- Değerlendirme" anket linki, katılımcılara iletilmiş ve seminerin etkililiğine dair katılımcıların görüşleri alınmıştır. Seminere katılan herkese teşekkür ediyoruz.